En liten hilsen fra avtroppende styreleder Rune J

Postet av Melhus IL - Fotball den 13. Mar 2024


En hilsen fra avtroppende styreleder Etter 5 år som styreleder i Melhus Fotball, er det nå på tide å gi muligheten videre til nye koster. Det har vært og er et ekstremt givende verv, hvor man blir kjent med en mengde trivelige og engasjerte folk, og det er ingen tvil om at man lærer mye både om seg selv og andre gjennom å lede frivillige. 5 år har gått fort, og det er fortsatt frustrerende å tenke på at 2 av årene gikk tapt til en pandemi som betydde begrensning og ikke stimulering av aktivitet. Men klubben kom seg gjennom pandemien i bedre stand enn mange andre fotballklubber i landet, og vi fikk etter hvert satt fokus på å lande utviklingsprosjekter. I denne perioden har vi: 

•    Arrangert den første fotballcupen i regionen etter gjenåpningen 

•    Økt antall spillere etter en pandemi hvor de fleste har mistet spillere 

•    Fått lag i alle årganger i begge kjønn 

•    Bygd ny kunstgressbane innenfor godkjent investeringsbudsjett 

•    Utvidet en trafikkfarlig parkeringsplass 

•    Bygd publikumsaltan 

•    Gjennomført trener- og lederkurs 

•    Inngått samarbeidsavtale med Gauldal FK 

•    Utvidet samme samarbeidsavtale til å inkludere Gimse IL 

•    Signert Melhusbanken og Heimdal Eiendomsmegling som nye hovedsamarbeidspartnere 

•    Satt i gang vårt sportslige utviklingsprogram SUM (Stolt Utvikling Melhus) 

•    Startet jobben med den trønderske fotballmodellen og prosessen med å bli en kraftsenterklubb 

•    Startet på oppløpssiden til å sertifisere oss som kvalitetsklubb 

•    Bygd en solid sportslig plattform med skolerte trenere og sportslige ressurser 

samtidig som vi har holdt aktivitet, anlegg og øvrig drift av fotballklubben i gang. 

Takk for muligheten og erfaringen! Takk til dere som har tatt ansvar i styret og jobbet mer enn noen kan forvente i et frivillig verv. Sammen har vi realisert listen over, og det kan vi si oss stolte over!

Jeg kommer fortsatt til å være engasjert i Melhus Fotball og vil se til at en del av prosjektene vi har startet opp blir videreført på tiltenkt vis. Jeg ønsker samtidig ny styreleder Jorid Jagtøyen lykke til, og vil både heie på og støtte Jorid og de andre nye styremedlemmene som nå skal ta stafettpinnen videre. 


Vi snakkes i Gruva! 

Mvh Rune i svart og hvitt:-)



Nytt Styre Melhus Fotball

Postet av Melhus IL - Fotball den 13. Mar 2024

Nytt konstituert styre i Melhus Fotball: VB: Eli Vinje, Geir Grønning, Frank Brudal, Jan Roar Lund, Fredrik Eid VF: Peder Hegerberg, Frode Eggen, Jorid Oliv Jagtøyen, Einar Holstad


Leder: Jorid Oliv Jagtøyen

Nestleder - Frank Brudal

Økonomiansvarlig - ??

Kvalitetsklubbansvarlig - Eli Vinje 

Webmaster, Hoopitsupport og politiattester - Geir Grønning

Markedsansvarlig - Fredrik Eid

Styremedlem - Einar Holstad

Styremedlem - Peder Hegerberg

Styremedlem - Frode Eggen

Anleggsansvarlig - Jan Roar Lund


Vi mangler fortsatt Økonomiansvarlig og Sportslig leder. Så bare å melde seg hvis man vil ta på seg et verv i fotballen.


Årsmøte i Melhus Fotball valgte nye medlemmer inn i styret 27 februar. 

Vi er glade for at solid kompetanse fortsetter i styret, både på marked, anlegg, sportslig og kvalitetssikring. Vi er straks klare for Kvalitetsklubb sertifisering, som også er et uttalt mål i NFF. Vårt flotte baneanlegg driftes og vedlikeholdes og vi har mange som bidrar på og utenfor banen for å gi barn og unge gode opplevelser. 

Fire nye styremedlemmer ble valgt inn, og dette var Einar Holstad, Frank Brudal, Geir Grønning og Jorid Oliv Jagtøyen. Til sammen har disse mange 10-år med solid erfaring på både økonomi og ledelse innen frivillig, privat og offentlig sektor. 

Rune Jøraandstad går av etter 5 år som styreleder, men vil fortsette i ny rolle opp mot "Den trønderske fotballutviklilngsmodellen" i regi NFF Trøndelag, der Melhus er en av tre klubber som er forespurt til å bidra med støtte fra miljøene i Rosenborg og Ranheim. Han vil også tre inn i en rolle mot senior. Øyvind Eidem, Line Tirslaug, Tove Lehn og Runar Rygh takker også for seg etter flere år i styret. Takker for innsatsen dere har lagt ned for Melhus Fotball.


mvh

Styret Melhus Fotball




Årsmøte 2024

Postet av Melhus IL - Fotball den 2. Feb 2024


Til medlemmene i Melhus IL Fotball 

Styret innkaller herved til årsmøte i Melhus IL, avdeling fotball. 

Årsmøtet avholdes 27.02.2024, kl.20,00, i 1.etg i klubbhuset i Gruva. 


Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 13.02.2024 til styret@melhusfotball.no. Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på melhusfotball.no.

 For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Melhus Idrettslag i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Melhus Idrettslag. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett. 

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Melhus Idrettslags lov. 

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan styret i Melhus IL Fotball kontaktes på e-post styret@melhusfotball.no


Årsmøte 2024 saksliste.pdf

20240227 Årsberetning Melhus Fotball 2023.pdf

Forslag sak årsmøte 2023.pdf

Budsjett 2024 MF.xlsx


Velkommen til årsmøte!

 Med vennlig hilsen Styret i Melhus IL Fotball



Nye rutiner for Utlegg/Dommerregninger

Postet av Melhus IL - Fotball den 31. Jan 2024

Nye rutiner for utlegg/dommerregning i Melhus Fotball


Alle utlegg/dommerregninger skal nå sendes inn elektronisk via Hoopit. I Hoopit-appen går man til gruppen/laget utlegget skal betales ut fra, trykker på "+" ikonet og velger "Utlegg". Dommerregningene skal også sendes inn på samme måte, men da fra gruppen "Dommere Melhus Fotball". (Dommere må melde seg inn i gruppen før de kan sende dommerregning. Se info i linken under)


Utleggene blir først sendt til godkjenning av økonomiansvarlig på laget/gruppen. Viktig at lagleder legger inn økonomiansvarlig i gruppen så de får til å godkjenne utleggene som kommer. 

Dommerregningene blir godkjent av dommeransvarlig i klubben. Når det blir godkjent av økonomiansvarlig/dommeransvarlig så sendes det videre til utbetaling. Økonomiansvarlig/dommeransvarlig får mail, og varsel i appen, når det kommer inn nye utlegg


Info Utlegg:

https://www.melhusfotball.no/next/p/75560/okonomirutiner


Info Dommerregninger:

https://www.melhusfotball.no/next/p/75553/dommere


Bare å kontakte undertegnede hvis man lurer på noe angående utlegg/dommerregning


Geir



Bravida Norge

Postet av Melhus IL - Fotball den 7. Jan 2024

Bravida Norge🪛🔧 
Melhus fotball er heldig og har mange fantastiske firma i vårt partnernettverk. Et av disse er Bravida Norge As Trøndelag
Bravida tilbyr tjenester innen elektro,rør og ventilasjon. De har spesialområder som sikkerthet,sprinkleranlegg,kjøling,elkraft og teknisk bygningsdrift. 
Bravida gir bygninger liv døgnet rundt, hele året. De gjør dette ved hjelp av dyktige medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi,ventilasjon og sikkerhet. 
Les mer om Bravida og hva de tilbyr av tjenester her: 
Hvis din bedrift er interessert i å høre mer om mulighetene i vårt partnernettverk, så kan du ta kontakt med vår markedsavdeling på marked@melhusfotball.no eller ringe Peder Hegerberg på 934 80 350🖤🤍⚽️