SrH: Seier i treningskamp mot Frøya

Postet av Melhus IL - Fotball den 24. Mar 2012

(24.03.12) Mye å glede seg over i Guva lørdag 24. mars da Mehus møtte Frøya til treningskamp. Divisjonsforskjellen var ikke synlig, Melhus leverte en sterk kamp og tok hjem seieren.

Melhus var fullt på høyde med Frøya fra start, og leverte også de to første store sjansene.  i Det 15. minutt kommer Joakim Grinde fri og skyter like over fra skrått hold. Tre minutter senere vinner Håkon Lund ballen med en takling på Frøyas 16meter, og får avsluttet men like utenfor dessverre.

Kampen er jevnspillt, Melhus har sjanseovertaket , mens Frøya holder ball i laget i perioder men uten å komme til store farligheter.

I det 32. minutt kommer omgangens største målsjanse,  Erik Ramlo kommer opp foran mål på corner og header i stolpen fra 3-4 meters skrått hold.

Så nær var Melhus 1-0 når Erik Ramlo header ballen i stolpen.

Ved pause står det fortsatt 0-0, Melhus har pådratt seg ett gult (Einar Berg, 35 min.) og Håkon Stephani måtte ut med en vond ankel, Samim Meskinyar kommer inn (etter 20 min).
I pausen bytter Melhus ut Harald Frengen mot Eirik Kvam Hansen på midten, og Daniel Meland kommer inn for Marius Pedersen på topp.

Melhus kommer godt igang også etter pause, når Samim får holde dribleshow på dødlinjen rett etter avspark , han legger inn til Håkon Lund, som setter den like utenfor.

Håkon Lund nær scoring, her stryker avslutningen utenfor stolpen etter  72 min.

I det 75 minutt kroner Joakom Grinde en god Melhus-periode endelig med scoring.  Joakim setter igang angrepet med driv og god fart på høyre kant, kombinerer med Thomas Mathisen, får igjen ballen og avslutter med direkte berøring til side for en utmanøvrert Frøya-keeper.

Scoring signert Joakim Grinde i det 75. minutt.

Frøya får sjansen til å utligne ikke lenge etter. Einar Berg går i kroppen til en angriper som faller etter alle kunstens regler og Frøya tildeles straffespark. Keeper Rune redder imidlertid på mesterlig vis en godt plassert straffe, og kampen ender med Melhus-seier.

Rune går riktig og redder med et "tigersprang"